Ford Hekkert - Sittard, Heerlen & Maastricht

Ford Hekkert beweegt Limburg, voorheen Ford Jos Bogman.

Een zeer ervaren team aan medewerkers staat voor je klaar om je te helpen bij de aankoop van een auto of het onderhouden van je huidige auto. Bij ons kan je de professionele service en ruim assortiment verwachten van een officiële Ford Dealer.

Onze aanbiedingenOnze occasions


 • Ford Hekkert Interieur - kom langs
 • Onze Nieuwe Fords

  Op onze website vindt u informatie over alle modellen terug. Of het nu om de aanschaf van een personenauto of van een bedrijfswagen gaat. Wij hebben de mobiliteitsoplossing voor u in huis en hier op de website.

  Uiteraard kunt u voor meer informatie altijd terecht in één van onze showrooms bij u in de buurt maar u kunt ook nu direct al een proefrit boeken of de inruilwaarde laten berekenen van uw huidige auto.

  Boek een proefritBereken Inruilwaarde • Ford Hekkert Interieur - kom langs
 • Onderhoud en Reparatie

  Met Ford Onderhoud zorgt u ervoor dat uw Ford in topconditie blijft. Bij Ford Onderhoud worden, afhankelijk van de kilometerstand of leeftijd van de auto, alle zaken nauwkeurig volgens fabrieksvoorschriften gecontroleerd en worden de belangrijke onderdelen vernieuwd.

  Ook kunt u bij ons terecht voor Ford accessoires die naadloos passen bij uw Ford.

  Werkplaatsafspraak makenPechhulp


 • ford auto kopen met accessoires en/of onderhoud laten doen
 • Klantenwaardering is onze drive

  Onze medewerkers zetten zich al decennia in om jou op en top van dienst te zijn. Hiervoor zijn we al meermaals beloond met de Ford Chairman’s Award. Een waardering van onze klanten op het gebied van klanttevredenheid.

  De positieve reviews bevestigen ons dat de persoonlijke benadering richting onze klanten gewaardeerd wordt. Dit stimuleert ons dagelijks om onze dienstverlening te blijven optimaliseren.

  Wil jij ook deel uit maken van ons team? Neem dan contact met ons op.

  Neem contact op


Uitgelichte reviews

 • Customer Viewpoint


  "We hebben een Ford uit 2004. Bij Bogman behandelen ze je alsof je net een nieuwe hebt gekocht. Super service!"
  - Bart

 • Customer Viewpoint


  "Duidelijke terugkoppeling bij het maken van afspraken, en makkelijk thuis vanaf de bank in te plannen via de online agenda."
  - Eric


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen