De hoogtepunten van 2019: een terugblik

2-1-2020

Voor ons was 2019 een bewogen jaar en dus doen we een terugblik. Hier zijn een aantal van de hoogtepunten van het afgelopen jaar:


 • Nieuwe elektrisch aangedreven Ford's

  Ford zet groot in op elektrisch rijden zoals Ford presenteerde begin april zullen geëlektrificeerde modellen binnenkort in de showroom komen te staan. Het aanbod varieert van personenauto’s en SUV modellen tot Ford bedrijfswagens. Zodat je voor werk en privé verantwoord kan rijden in een nieuwe Ford. 

  Geïnteresseerd om te weten hoe ons aanbod aan elektrische voertuigen er uit gaat zien?

  Alle nieuwe elektrische Ford modellen


 • Nieuwe volledig elektrisch aangedreven Ford Mustang Mach-E

  Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang line-up uit met een volledig elektrisch aangedreven SUV. De Ford Mustang Mach-E belichaamt de ware Mustang-spirit met gestroomlijnd silhouet, gespierde houding en adembenemende rijbeleving.

  Geïnteresseerd om meer te weten over de Ford Mustang Mach-E?

  Ford Mustang Mach-E nu te reserveren


 • Nieuwe Ford Puma met Mild Hybrid technologie

  Compacte crossover met verleidelijk design en slimme features zoals Adaptive Cruise Control, Local Hazard Warning, draadloze smartphonelader en digitaal 12,3-inch 'Truecolour' instrumentarium is NU te bestellen. De Ford Puma heeft een ingenieuze en wasbare bagageruimte waarmee hij het ruimste is in zijn segment. Aangedreven door Ford EcoBoost Hybrid 48-volt technologie voor nog lagere brandstofveruik, hogere prestaties en meer rijplezier.

  Wil je meer te weten komen over de Ford Puma (mHEV)?

  Ford Puma nu te bestellen


 • Nieuwe Ford Kuga met Plug-in Hybrid technologie

  De nieuwe Ford Kuga is in Nederland in eerste instantie te bestellen als plug-in hybrid, later zullen er ook varianten met 1.5 EcoBoost motor worden aangeboden. Alle motoren voldoen volgens de WLTP-meetcyclus aan de strenge Euro 6.2 emissienorm.

  Wil je meer te weten komen over de Ford Kuga (PHEV)?

  Ford Kuga nu te bestellen


 • Nieuwe Ford Explorer met Plug-in Hybrid technologie

  De nieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid combineert een 257 kW (350pk) sterke 3.0-liter V6 EcoBoost benzinemotor met een 74 kW (100pk) sterke elektromotor die samen een systeemvermogen van 336 kW (457pk) en een duizelingwekkend maximumkoppel van 825 Nm produceren. De Explorer Plug-In Hybrid kan tot 48 kilometer* volledig elektrisch rijden...

  Wil je meer te weten komen over de Ford Explorer (PHEV)?

  Ford Explorer nu te bestellen


Ook op het gebied van bedrijfswagens is er veel gebeurd.

Zo heeft Ford ook elektrisch aangedreven bedrijfswagens ontwikkeld die binnenkort in Nederland beschikbaar zullen zijn.

De nieuwe plug-ins van Ford maken emissievrij goederentransport en personenvervoer mogelijk zonder laadstress. Ze beschikken over een geavanceerde hybride-aandrijving die onder meer bestaat uit een 92,9 kW sterke elektromotor met een koppel van 355 Nm, die van stroom wordt voorzien door een 13,6 kWh lithium-ion-accupack.

Deze en andere ontwikkelingen binnen Ford werden beloond door het winnen van de International Van of the year award maar ook de International Pick-up of the year award voor 2020. Lees het volledige bericht...

Wil je meer weten over de nieuwe Plug-in Hybrid bedrijfswagens?

Tourneo Custom (PHEV)Transit Custom (PHEV)


 • In 2019 is er ook een nieuw wereldrecord gezet!

  Een notaris telde niet minder dan 1.326 Mustangs die een onafgebroken rijdende kolonne vormden. Daarmee wordt het vorige record van 960 voertuigen in Toluca, Mexico verpletterd! Een passend eerbetoon voor de 55ste verjaardag van de Ford Mustang, die verder extra in de verf gezet werd door een fly-over van het P51 Mustang gevechtsvliegtuig dat zijn naam gaf aan het iconische Ford-model...

  Wil je meer te weten komen over dit wereldrecord?

  Lees verder


Wil je meer te weten komen of horen wat er allemaal in 2020 te verwachten is kan je contact met ons opnemen.

Neem contact op


 Deel dit bericht

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws