Particuliere Financiering vergelijker voor Ford auto

Let op! Geld lenen kost geld

FORD PARTICULIERE FINANCIERING VERGELIJKER

Bekijk hieronder onze oplossingen voor particulieren


 • Ford Options
 • Ford Options

  Een vast maandelijks bedrag en een gegarandeerde restwaarde (TGMW) en slottermijn. Aan het einde van het contract zijn er drie opties: een nieuwe Ford, jouw Ford teruggeven of jouw Ford houden.

  Lees meer


 • Ford Private Lease
 • Ford Private Lease

  Een vast maandelijks bedrag inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van het contract geef je jouw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease.

  Lees meer


 • Ford Huurkoop
 • Ford Huurkoop

  Een financieringsoplossing met een vast maandelijks bedrag zonder slottermijn. Aan het einde van het contract is de auto van jou.

  Lees meer


 • Ford Flex Finance
 • Ford Flex Finance

  De financieringsoplossing voor occasions met een keuze uit verschillende looptijden. Aan het einde van het contract is de auto van jou.

  Lees meer


 • Vergelijking

  Hieronder is een vergelijking te zien tussen de de verschillende financieringsmogelijkheden die wij geven voor persoonswagens. Als je hierover nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  KenmerkenFord OptionsFord Private LeaseFord HuurkoopFord Flex Finance
  BeschikbaarheidJaJaJaJa
  Eigenaar van de autoJaNeeJaJa
  Nieuw of gebruiktNieuwNieuwNieuw & GebruiktGebruikt
  Looptijd24 of 36 maanden24 tot 60 maanden12 tot 60 maanden37, 45 of 58 maanden
  AanbetalingOptioneelNiet van toepassingOptioneelOptioneel
  Vaste maandelijkse betalingJaJaJaJa
  SlottermijnJaNiet van toepassingNeeNee
  Mogelijkheden einde contractVernieuwen, Teruggeven, HoudenVernieuwen of TeruggevenVernieuwen of HoudenVernieuwen of Houden
  Keuze kilometrage10.000, 15.000, 20.000 of 30.00010.000 tot 30.000Niet van toepassingNiet van toepassing
  Incl. onderhoud, verzekering, wegenbelastingNeeJaNeeNee

  Ford Credit (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Wij treden op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Ford Credit en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen