Ford showroom - Hekkert Autogroep in Heerlen, Sittard en Maastricht

Ford Autogroep Hekkert gevestigd in Limburg.

Je bent bij Hekkert aan het juiste adres voor de aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte auto’s, de bijbehorende service en alle aanverwante diensten zoals garantie en financieringen. Wij zijn dus meer dan een autodealer en bieden het complete scala aan mobiliteitsdiensten om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Hekkert is daarom jouw mobiliteitspartner in Limburg!

Maak kennis met de Hekkert waarden waar je bij elk klantcontact op kunt rekenen!


 • Vertrouwen

  De kwaliteit van betrouwbaar zijn.

  Vertrouwen is de basis in alles wat we doen. Vertrouwen is waar relaties op zijn gebouwd. Vertrouwen verdienen we door transparant te handelen, helder te communiceren, met betrouwbare systemen te werken, onze beloften na te komen, verantwoordelijkheid te nemen voor fouten en elkaar met respect te behandelen.


 • Charme

  De kracht om anderen aan te trekken of te fascineren.

  Charme maakt elk klantcontact persoonlijk en aangenaam. Charme laat mensen zien dat hun relatie ertoe doet, door bijvoorbeeld namen te onthouden en te luisteren naar de behoeften. Charme bezorgt elke individuele klant een glimlach en creëert positieve ervaringen die ze graag met hun vrienden zullen delen.


 • Excellent

  Uitblinken in elk aspect van onze bedrijfsvoering.

  Excellent is het stellen van hoge doelen en het aangaan van uitdagingen met een vastberadenheid om te slagen. Excellent is het hebben van de beste mensen, de meest gebruiksvriendelijke website en de beste dealerships.


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen